Extra lange t-shirts voor heren

RemondO ondergoed, specialist in extra lange t-shirts voor heren, heeft haar werkzaamheden verplaats naar Beeren Ondergoed Online.
T-shirts voor heren, een onmisbaar stuk heren ondergoed. Sinds een aantal jaar is daar een variant op gemaakt die enorm populair blijken te zijn, namelijk de extra lange T-shirts. Ook zijn deze shirts in zeer veel verschillende soorten en varianten te koop. Zo zijn er de extra lange t-shirts maar hier zijn ook weer langere varianten in gemaakt. Ervaring leert dat shirts die 5 cm langer zijn dan de normale shirt. Zeer prettig dragen. Korter dan deze lengte verandert feitelijk niet zo heel veel. Langer dan deze lengte zorgt vaak voor meer ongemakken. Als je het shirt graag in je broek of pantalon draagt dan kan dit voor proppen zorgen of gaat het shirt te veel opkrullen.

Extra lange t-shirts van Beeren Ondergoed hebben een perfecte pasvorm met net dat beetje extra lengte. Precies de kwaliteit die je verwacht van je lange shirts. Beeren Ondergoed is een begrip als het gaat om kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestel je extra lange shirts voor 17:00 en je kan ze morgen dragen. Is de maat niet helemaal goed? Binnen 30 dagen stuur je ze gewoon terug.

Gemaakt van 100% katoen. Deze extra lange heren shirts staan voor 100% draagcomfort. Shirts zijn beschikbaar in de maten: M, L, XL en XXL.
EXTRA LANGE T SHIRTS ZIJN NU VERKRIJGBAAR IN 6+1 GRATIS VOORDEELPACKS. Pak je voordeel zolang de actie loopt.

   

Webhosting dankzij Junda